Yrityksen kehittämisavustus

 kategoriassa Uutisia

       

Trackinno Oy toteuttaa vuoden 2018 aikana EU-rahoitteisen hankkeen yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa. Hankkeessa on tavoitteena luoda valmius yhteistyökonseptin kannattavaan ja tehokkaaseen levitykseen. Tämä saavutetaan luomalla työkaluja, joiden avulla kumppaniyritykset pystyvät levittämään Trackinno-palvelua entistä kannattavammin ja mahdollisimman omatoimisesti omalle asiakaskunnalleen. Lisäksi hankkeessa kartoitetaan potentiaalisia kumppaneita eri KV-markkinoilta.

Hankkeessa kehitetään tukea erilaisille IoT-sensorilaitteille, jotka mahdollistavat uusia käyttötapauksia ja parantavat yhteistyökonseptin kannattavuutta. Lopputuloksena Trackinno-palvelun levityksen skaalautuvuus yhteistyökonseptin kautta on parempi ja laskutuspotentiaali on suurempi. Lisäksi hankkeen lopputuloksena saadaan selkeä käsitys yhteistyökonseptin potentiaalista eri markkinoilla, minkä pohjalta konseptin levitystä voidaan tehokkaasti ohjata ja sitä kautta tuoda todella merkittävää lisäarvoa Trackinno Oy:n liiketoiminnan kehityksessä.

Recent Posts

Jätä kommentti

Kirjoita hakusanat ja paina Enter hakeaksesi sivustolta